Ogos Pilihanku..

Friday, August 10, 2007

"Ya Allah, moga Rejab yang bakal berlalu ini menyumbangkan saham buat bekal di perkampungan ukhrawi kelak..Sya'ban yang menanti ini dihayati penuh keimanan..Dan doa dipohon moga ditemukan dengan Ramadhan yang dinanti penuh keilkhlasan.."


Nyata Ogos ini menyimpan seribu suka duka..

2 Ogos : Q terakhir."Yang bermula pasti berakhir": Selamat Hari Lahir buat Kakak tersayang "Kak Syue"-Moga pertambahan umur seirng dengan amalan!

5 Ogos : Pemergian saudara di Teluk Intan."Setiap yang bernyawa pastikan berakhir"6 Ogos : Selamat ulangtahun ke 20 tahun buat teman yang jauh, Suhaida."Harapan moga thabat dalam menjalankan syariatnya.."


9 Ogos : Rehlah ke Fayyoum & Syalalat.Tasik Qarun~ Sungguh mengagumkan! Peristiwa yang menunjukkan ke"Jabbaran" Allah kepada hamba yang angkuh dan bakhil."Kebun Mangga? : ada rezeki lain kali mungkin bisa sampai!"


10 Ogos : Tayangan ceramah Israk Mikraj di Rumah Perak oleh Dr Zainal Abidin."Disaat tiada siapa yang mempercayai, As-Siddiq pantas menegakkannya!"11 Ogos :Peristiwa bersejarah "Israk Mikraj"...nantikan catatan peristiwa seterusnya...
0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...